Оновлення сайту uaonlinefilms
|
|
|
|
Maulo | Дата: Четвер, 28.01.2016, 16:36:14 | Сообщение # 1 |
Новачок
Награды: 0
Статус: Offline
| Голосуємо і можливо буде так і зроблено вибір за вами
WWW.MAULO.NET Це твій віртуальний світ
|
|
| |
grifslais | Дата: Четвер, 28.01.2016, 21:06:46 | Сообщение # 2 |
 Новачок
| Чуваки,шаблон файний,я б не міняв,але от з багами тре шось зробити,бо їх ціла купа і вони як не як заважають
Щоб побудувати нове, інколи треба зруйнувати старе.{|}{|}"Rogue One: A Star Wars Story", "The Divide","The Magnificent Seven","Deepwater Horizon","The Vow","Sherlock Holmes: A Game of Shadows","Sherlock Holmes" і купа купа інших:)){|}{|}Така собі,насправді бувають і кращі{|}
|
|
| |
Maulo | Дата: П`ятниця, 29.01.2016, 00:07:36 | Сообщение # 3 |
Новачок
| Цитата grifslais (  ) Чуваки,шаблон файний,я б не міняв,але от з багами тре шось зробити,бо їх ціла купа і вони як не як заважають а я про що? шаблончик цей потрібно добряче підпиляти
|
|
| |
Pусич | Дата: П`ятниця, 29.01.2016, 14:33:31 | Сообщение # 4 |
Новачок
| пункти голосування недосконалі , третій взагалі не треба - кому все одно, той не голосує. я, наприклад , не бажаю оновлення у кардинальному розумінні, але дещо удосконалив би. вигляд "красивий" це суб'єктивне поняття і як правило залежить від змісту. тобто якщо зміст об'єкту цінний, необхідний, позитивний для людини, порівняно з іншими об'єктами, то вона починає сприймати його як красивий, навіть якщо для когось він потворний. щось спільне із приказкою про те, що не ім'я робить людину, а людина.. тим паче що вигляд цього сайту навіть для "лівого пасажира" не видасться некрасивим. є незручності але їх можна позбутись поступово, хоча б і за допомогою цього форуму. наприклад дуже незручно коли переглядаєш список своїх коментарів і не можна перейти на фільм , до якого коментар, ба гірше - якщо не пам'ятаєш, не зрозуміло до якого фільму коментар. от такого штибу вдосконалення потрібно проводити.
|
|
| |
Legos | Дата: Субота, 30.01.2016, 01:23:03 | Сообщение # 5 |
 Адміністратор сайту
Награды: 17
| Цитата Pусич (  ) наприклад дуже незручно коли переглядаєш список своїх коментарів і не можна перейти на фільм , до якого коментар, ба гірше - якщо не пам'ятаєш, не зрозуміло до якого фільму коментар Це я виправив.
© Все, що потрібно людині - сміливість{|}Додавати на цей сайт кінострічки озвучені українською мовою.{|}Пункт призначення{|} {|}{|}
|
|
| |
Maulo | Дата: Неділя, 31.01.2016, 01:32:01 | Сообщение # 6 |
Новачок
| Цитата Pусич (  ) от такого штибу вдосконалення потрібно проводити. круто) адміну роботи немало буде щоб його вдосконалити наповну і виправити усі баги
Legos, моя порада зроби тестовий сайт скопіюй це шаблон туди попрацюй над ним а тоді вліпи сюди) що незможеш пиши в скайп допоможу))
|
|
| |